Jobb: Biträdande jurister till internationell affärsjuridisk advokatbyrå

Titel Biträdande jurister till internationell affärsjuridisk advokatbyrå
Plats Stockholm
Jobbinformation

Biträdande jurister till internationell affärsjuridisk advokatbyrå

Vår uppdragsgivare är en mycket välrenommerad internationell advokatbyrå som söker;

Biträdande jurister till kontoret i Stockholm

Vår kunds verksamhet fortsätter att växa och till kontoret i Stockholm söker vi nu biträdande jurister med erfarenhet från bank- och finans, privata liksom publika transaktioner alternativt aktiemarknadsrätt. Du blir en del av ett team med skickliga jurister som verkar i såväl en internationell som nationell miljö och som med ett personligt engagemang och på ett effektivt sätt hjälper sina klienter att göra lyckade.

Vi förutsätter att du har goda betyg och har arbetat några år vid annan affärsjuridisk advokatbyrå. Du är driven, prestigelös och en lagspelare vilket är viktigt eftersom en stor del av arbetet bedrivs i team. Du har ett starkt kommersiellt fokus och vill tillhandahålla strategisk rådgivning till klienters affärer. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Ytterligare studier och kunskaper i andra språk kan vara meriterande.

För mer information kontakta Rosita von Feilitzen, telefon 073-540 57 07. Skicka din ansökan med CV, betyg och intyg till rosita@vonfeilitzen.se. Behandling av inkomna ansökningar och urval kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan.

Ansök nu