Jobb: Bolagsjurist till Evry

Titel Bolagsjurist till Evry
Plats Stockholm
Jobbinformation

Bolagsjurist

EVRY fortsätter att stärka sin position på den nordiska marknaden och söker nu ytterligare en kvalificerad bolagsjurist. Kan du självständigt driva olika bolagsärenden och gärna i en internationell miljö, lovar vi dig spännande och utmanande arbetsuppgifter med goda möjligheter till personlig utveckling.

Så jobbar vi 

Du rapporterar direkt till EVRYs chefsjurist och supporterar verksamheterna i Sverige samt biträder även vid behov juristavdelningen i Norge och övriga länder där EVRY har verksamhet. Ditt arbete kommer huvudsakligen gå ut på att granska och utforma avtal, medverka vid interna- och externa möten samt ha ansvar för varierande juridiska frågeställningar inom områden som bland annat avtalsrätt, bolagsrätt, offentlig upphandling och arbetsrätt. Du kommer således att fungera som juridisk rådgivare såväl i relation till övriga interna supportfunktioner som inom bolagets olika verksamhetsområden.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Löpande legalt stöd till verksamhetens olika delar avseende såväl kundprojekt som interna frågeställningar.
  • Utarbeta och granska avtal, samt arbete med mall- och styrdokument för verksamheten.
  • Förhandlingar med kunder och leverantörer.
  • Kontaktperson för externa jurister vilka upphandlas för specifika projekt.
  • Deltagande i och dokumentationsansvar kopplat till interna beslutsprocesser.
  • Intern utbildningsverksamhet anpassat för verksamhetens behov.

Med tanke på verksamhetens geografiska spridning och att kundprojekt bedrivs över hela norden är tjänsten förknippad med resande från tid till annan.

Är du den vi söker? 

Vi tror att du har tre till fem års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter på advokatbyrå eller annan likvärdig erfarenhet. Vi ser gärna erfarenhet av att arbeta i en större organisation kopplat till knowledge management och utbildningsfrågor. Meriterande om du har kunskap av regelverk gällande dataskydd, personuppgiftsbehandling och IT-relaterad juridik.

Vidare ser vi gärna att du har:

  • Erfarenhet om offentlig upphandling, avtalsrätt och immaterialrätt.
  • Kunskap rörande företagsöverlåtelser är meriterande.
  • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.

Vi tror att du är van att arbeta i projektarbete och i en resultatorienterad organisation. Du har möjlighet att vara delaktig i projekt med specialister från verksamhetens olika delar, avseende såväl verksamhetsrelaterade uppgifter som interna strategiska frågor

Som person är du förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer samt är positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och kunder.

Vi erbjuder dig 

Vår storlek är vår styrka. Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder vi dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Vi har stor geografisk spridning i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger vi arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande.

Stationeringsort 

Stockholm.

Låter det intressant? 

I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners och har du några frågor kring tjänsten kontakta gärna Rosita von Feilitzen, tfn: 073-540 57 07. Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg till rosita@vonfeilitzen.se. Vi arbetar med löpande rekrytering så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök nu